Projectmanager bij Concept7

Vanuit mijn rol als Projectmanager bij Concept7 heb ik voor zowel de design afdeling als ook de development afdeling de projectmanagement werkzaamheden op me genomen en daarbij voor een verscheidenheid aan klanten betrokken geweest.

Voor de design afdeling waren de werkzaamheden vooral gericht op het contact met de klant en het afstemmen van afspraken tussen opdrachtgever en de design (UX/UI) specialisten. Ook het zorgdragen van een correcte en bijgewerkte planning was hier onderdeel van de functie.

Voor de developmentafdeling heb ik binnen Concpet7 gezorgd voor een goede planning en de verbinding tussen het ontwikkelproces en de klant. Samen met het team de klantwensen omgezet in technisch haalbare oplossingen. Overzicht bewaren en realistische planningen opstellen, ondersteuning bieden in alle fasen van het project (van ontwerp, ontwikkeling tot verkoop en nazorg) en zorgen dat het binnen de gestelde deadlines en budgetten wordt afgerond. Waarbij ik streef naar een langdurige relatie met de klanten op te bouwen en te behouden voor een hoge klanttevredenheid. Tevens, samen met een collega, nog een nieuw ticketing-systeem geimplementeerd (ClickUp).

Klanten portfolio

Donar

Kennis & competenties

Vanuit mijn rol als Projectmanager binnen Concept7 heb ik veelvuldig de volgende competenties toegepast in mijn dagelijkse werkzaamheden. Overtuigingskracht, communicatieve vaardigheden, klantgerichtheid en planmatig werken (orde creeeren in de dagelijkse werkzaamheden). Vanuit mijn rol als Projectmanager was ik onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderstaande taken:

✅ Bewaken voortgang tickets

✅ Klant communicatie

✅ Delegeren technische tickets

✅ Project overzicht creeeren (over alle projecten heen)

✅ Bewaken project planning

✅ Opzetten en inrichten ticketing tool

Certificering(en)

In deze hoedanigheid geen speciale / specialistische certificeringen benodigd. Aspecten van scrum toegepast om overzicht in de projecten overkoepelend en op project niveau te houden.