Projectmanager bij Tickles

Andere naam, zelfde werkzaamheden als in mijn eerdere dienstbetrekking bij Tickles.
Vanuit de rol Projectmanager heb ik binnen Tickles gezorgd voor een goede verbinding tussen het ontwikkelproces en de klant. Ook het coordineren van diverse projecten en het adviseren van de klant maakte onderdeel uit van de functie.
Samen met het team de klantwensen omgezet in technisch haalbare oplossingen. Overzicht bewaren en realistische planningen opstellen, ondersteuning bieden in alle fasen van het project (van ontwerp, ontwikkeling tot verkoop en nazorg) en zorgen dat het binnen de gestelde deadlines en budgetten wordt afgerond. Waarbij ik streef naar een langdurige relatie met de klanten op te bouwen en te behouden voor een hoge klanttevredenheid.

Klanten portfolio

Kennis & competenties

Vanuit mijn rol als Projectmanager binnen Tickles heb ik veelvuldig de volgende competenties toegepast in mijn dagelijkse werkzaamheden. Overtuigingskracht, communicatieve vaardigheden, klantgerichtheid en planmatig werken (orde creeeren in de dagelijkse werkzaamheden). Vanuit mijn rol als Projectmanager was ik onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderstaande taken:

✅ Bewaken voortgang tickets

✅ Klant communicatie

✅ Delegeren technische tickets

✅ Project overzicht creeeren (over alle projecten heen)

✅ Bewaken project planning

Certificering(en)

In deze hoedanigheid geen speciale / specialistische certificeringen benodigd. Aspecten van scrum toegepast om overzicht in de projecten overkoepelend en op projectniveau te houden.